Skidskola

Alla kan bli bättre skidåkare men det tar olika lång tid. Med rätt hjälp hittar du genvägar till bättre teknik. Du får en både säkrare och roligare skidåkning.

Grupplektioner

Varför inte hitta en kompis under din fjällvistelse? I gruppskidskolan jobbar alla tillsammans i en bra miljö. Vi fokuserar på att ha kul på skidor samtidigt som vi peppar varandra till att bli bättre skidåkare.

I en grupplektion är ni minst tre personer. Ni får individuella tips och tränar på dessa tillsammans med andra.

Skidskola i grupp mån-tors, minst 3 pers/grupp

Antal lekioner om 1,15 tim Pris per person
1 320:-
2 540:-
3 730:-
4 875:-

Barn 4-12 år

- Smygare 4-12 år -
Vi är helt nybörjare. Ingen förkunskap behövs. Vi testar utrustningen och tränar på att åka lift. Vi strävar mot att förbättra vår skidåkning samtidigt som vi har kul. Skidlärarna fördelar gruppen efter ålder efter bokning.

- Glidare 4-12 år-
Vi klarar av att åka lift och att bromsa ner för de enklare backarna. Vi strävar efter att hitta balans och förbättra vår teknik på skidorna. Skidlärarna fördelar gruppen efter ålder efter bokning.   

- Svängare 6-12 år-
Vi åker i högre fart i de flesta backarna och kan åka alla liftar. Vi strävar efter att åka med parallella skidor utforskar hela berget och dess terräng.

- Fräsare 6-12 år-
Vi åker på parallella skidor i alla nedfarter och kan åka alla liftar. Vi finslipar vår teknik och testar att åka på skär genom svängarna. Vi använder oss av hela berget och bara fantasin sätter gränserna.

Privatlektioner

Vi kan alla bli bättre skidåkare. Från nybörjare till avancerad åkare,vi skräddarsyr er lektion efter förkunskaper och ambitionsnivå. Hos oss kan du boka en privatlektion med en av våra duktiga instruktörer för att få ett helt individanpassat upplägg för att du snabbt ska känna dig hemma i backen. Under din lektion jobbar vi tillsammans mot uppsatta mål för att ge dig som elev de bästa förutsättningar för en roligare skidupplevelse.

Hos oss kan du boka privata lektioner på Skidor, Snowboard, Telemark och Längdskidåkning. Vi kan även erbjuda Parklektioner och Offpistlektioner.

En person 1 timme 525:-
   
Extra person 200:-

Telemark
Vill du utveckla din teknik eller bara prova på telemark. Ta hjälp av en av våra utbildade telemarks instruktörer.

Snowboard
Prova något nytt, surfa på snön. Boka snowboard i skidskolan. För unga, gamla, nybörjare och avancerade.

Park
För dig som är nybörjare i parken kan vi erbjuda lektioner där vi bland annat går igenom hopp-teknik, rails, boxar och förhållningsregler i parken. Självklart tränar vi på tricks om det önskas.

Offpist
För dig som åker alla backar och är nyfiken på vad som finns utanför pisterna. I Storlien har vi bra möjligheter till Offpist och skogsåkning. Under lektionen slipar vi på teknik och vägval i opreparerad terräng för att din offpist upplevelse ska bli något extra.